Тројца турски државјани биле повредени во Кичевско додека извршувале работни задачи, по што биле пренесени во боница во Огрид. Според привавеното, вчера во ...
| | веќе видена

ВО ВЕЛЕШКО ДРВОКРАДЦИ ПРЕТЕПАА ПОЛИЦАЈЦИ Оливер Спасовски, министерот за внатрешни работи, рече дека дрвокрадците биле во голем број и мавале со дрва и камења ...
| | веќе видена