Традиционалната мото манифестација по седми пат се одржа во Кичево. Мото манифестацијата по улиците низ градот се одржува во чест на големиот христијански ...
| | веќе видена

Девојките пред да ги запознаете одблизу, имаат знаци на распознавање оддалеку. Што би рекле секоја свој трејд марк од дистанца. Кога ќе забележите некоја од ...
| | веќе видена