Охрид, 27. февруари 2020 (ИНПРЕС) – На 26-ти февруари 2020 година, во 20:35 часот, на магистралниот пат Охрид-Кичево, во близина на населбата „Горица“, ...
сите 8 | | | веќе видена

Македонија го регистрира првиот случај на корона-вирус во земјата. Станува збор за жена од Скопје на возраст од 50 години, која престојувала во Италија, а во ...
сите 9 | | | веќе видена

Во рамките на редовните активности што ги презема Центарот за кариера, алумни и доживотно учење (КРЕДО центар) при Универзитетот „Св. Климент Охридски“- ...
| | веќе видена

Очајот во кој е длабоко потоната  оваа партија се огледа во тоа што денес нивни членови и соработници одржуваат трибина во Кичево на која темата е енергетика. ...
сите 48 | | | веќе видена

Откако вчера огромен број на незадоволни граѓани излегоа на протест против неправдите организиран од ВМРО-ДПМНЕ во јавноста сѐ повеќе расте револтот и ...
сите 3 | | | веќе видена

Околу 64 илјади државјани на Македонија живеат во Италија, од кои околу 12 илјади во Венето и околу четири илјади во Ломбардија, двата северни региона во ...
сите 14 | | | веќе видена

На 28 Февруари